Informatie

signpost-164908_640

Welkom bij Praktijk de Vlinder

Bij mij kunt u terecht voor professionele begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Wilt u daarnaast meer informatie over praktische zaken, zoals vergoeding van consulten door zorgverzekeraars, leestips, links naar websites met aanvullende informatie, kies dan hieronder het thema van uw keuze en lees verder…

Vergoedingen / tarieven

1187284_52452863Als u een aanvullende zorgverzekering heeft, is de kans groot dat u (deels) de kosten van de consulten bij Praktijk de Vlinder vergoed krijgt. Bij vergoedingen vindt u een overzicht van de beroepsverenigingen waarbij Praktijk de Vlinder is aangesloten met een link naar de lijst met zorgverzekeraars waarmee zij een vergoedingen afspraak hebben gemaakt.

Links en Downloads

Voor links naar websites met aanvullende informatie, kunt u hier terecht. Ook treft u onder dit kopje de downloads aan voor folders, intakeformulieren en bijvoorbeeld het behandelingscontract.

Lezingen en cursussen

lecture-hall-347316_640Regelmatig organiseert Praktijk de Vlinder cursussen, trainingen en lezingen over verschillende onderwerpen. Voor meer informatie en de agenda hiervan, klik hier.

Boekentips

1272854_11483153Vindt u het fijn zelf meer te lezen over het onderwerp waaraan u werkt in Praktijk de Vlinder? Hier treft u een lijst aan met een aantal boeken die ik u van harte aanbeveel.