Oudercursussen

 

Vanuit mijn ervaring als kinder-/jongerentherapeut heb ik inmiddels diverse oudercursussen gegeven. Het blijkt iedere keer weer opnieuw hoe prettig ouders het vinden als zij merken dat zij niet alleen staan in hun gevoel.

Kinderen hebben vanaf hun geboorte al een eigenheid. Sommige ouders lopen hier hard tegen aan. Ik ben inmiddels oma en heb weer mogen en kunnen ervaren dat de wil van ons als ouders/grootouders niet altijd gelijk loopt met de behoefte of de wil van ons kind/kleinkind. Mijn hernieuwde ervaring met het kind in deze tijd, de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en de problematiek die dit weer met zich mee brengt, maken dat een oudercursus heel nuttig kan zijn. Vooral het delen, samen leren en ervaren maken dat de oudercursus in de behoefte van ouders voldoet.

Mijn ervaring als Present Child® therapeut zet ik binnen de oudercursus in om de situaties te helpen vertolken: “Wat spiegelt jouw kind jou? “

 

Volgende Oudercursus:

Data 2019 volgen. Kan ook individueel op afspraak (kosten nader te bepalen).

Kosten: € 70,00 p.p. voor 2 avonden (19.30 – 21.00 uur) u krijgt hiervoor een map, koffie en thee.                      (€ 100,00 per ouderstel).