1187578_56976363

Training: ‘Omgaan met hooggevoeligheid’

Tijdens de lezing (2015) over het hooggevoelige kind in de prettige ambiance van de Schulpwei te Wassenaar waren zo’n 30 geïnteresseerden aanwezig. Karen Schröder van Praktijk de Vlinder wist met sprekende praktijkvoorbeelden bij de (groot)ouders, leerkrachten en vakgenoten regelmatig een glimlach van herkenning op het gezicht te brengen. Twee uur bleek te kort, want de tijd vloog voorbij. Vanwege dit succes biedt Karen Schröder dit voorjaar dan ook een training aan vol praktische tools en vaardigheden voor de begeleiding van hooggevoelige kinderen en jongeren.

Ter verdieping verzorgt Praktijk de Vlinder een tweedaagse training  waarin deelnemers concrete handvatten krijgen om het hooggevoelige-, hoogstimulatieve kind en –jongere beter te kunnen begeleiden in zijn ontwikkelingsfase. Deze twee bijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel (groot)ouders, als leerkrachten en vakgenoten Of ook voor jezelf als je in jezelf een hooggevoelige-, of hoogstimulatieve volwassene herkent.

Aanmelden

Wilt u meer informatie over deze training, wilt u zich aanmelden hiervoor  of heeft u andere vragen over hooggevoeligheid, dan kunt u contact opnemen met Praktijk de Vlinder via: praktijkdevlinder@gmail.com.

 

 

Zo veel herkenning tijdens die lezing! En ook een gevoel van “oh zit dat zo!” Vooral na de uitleg over het verschil tussen hoogsensitief en hoogstimulatief. Kijk enorm uit naar de training!

Volgende training

Omgaan met hoogsensitiviteit:

Data 2018. volgen binnenkort.